Aanbod

Sport 2 Shine Oud-Beijerland

Gevestigd in een schitterend pand in Oud-Beijerland bieden wij Personal Training, Kickboxen en diverse groepslessen aan.

Personal Training

Sinds 2013 in Oud-Beijerland

Bij Sport 2 Shine staat Personal training hoog in het vaandel!
Door jaren lange ervaring krijg je
professionele begeleiding op welk gebied dan ook. Of je wilt afvallen(vet droppen), aankomen in spiermassa of ergens naartoe werken, een fotoshoot bvb of begeleiding voor wedstrijden. Bij ons van Sport 2 Shine en Alpha Athletes ben je hiervoor op het juiste adres!

pt1
emielkickboxing

Kickboxing

Kickboksen in Oud-Beijerland

Als er één sport is die goed is voor je hele lichaam, is het boksen/ kickboksen. Dit is cardio- en krachttraining in een. Niet alleen train je je conditie en kracht, maar ook je reactievermogen, behendigheid, evenwicht en coördinatie. Oh, en daarbovenop verminder je ook je stressniveau en is het ontzettend goed voor je zelfvertrouwen!

Onze trainingen worden alleen maar door gediplomeerde trainers gegeven met wedstrijd ervaring. Trainers die zelf op het hoogste niveau getraind hebben.
Heb je ook interesse om wedstrijden te gaan vechten en hier specifiek voor te gaan trainen? Ook dit is mogelijk.

Ook hebben we kickboxing Oud-Beijerland kids! Dit is mogelijk voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud.

Boxing

Naast het Kickboxing is het bij Sport 2 Shine ook mogelijk om reguliere bokslessen te volgen. 

Boksen is een ontzettend effectieve manier om aan je conditie te werken. Zie het als een cardio- en krachttraining in één! Hiernaast zal het een enorme boost aan je zelfvertrouwen geven

Onze trainingen worden alleen maar door gediplomeerde trainers gegeven.

Heb je ook interesse om wedstrijden te gaan vechten en hier specifiek voor te gaan trainen? Ook dit is mogelijk.

kickboksen
acquabox

Groepslessen

Bij Sport 2 Shine bieden we ook diverse groepslessen aan. Hier een kleine toelichting hierop. Benieuwd geworden naar één van deze groepslessen? Vraag dan een GRATIS intake aan!

MMA

Nieuwsgierig naar de wereld van Mixed Martial Arts (MMA)? Ontdek het vanaf maandag 14 maart bij Sport 2 Shine (Kickboxing Oud-Beijerland)Dan start Valentijn Overeem als instructeur bij Kickboxing Oud-Beijerland.

Valentijn is twee keer Europees Kampioen MMA!

Valentijn stond al in de ring toen hij nog maar 15 jaar was en nog geen jaar later begon Valentijn met Sambo worstelen en MMA. Met 18 jaar vocht hij zijn eerste free fight MMA wedstrijd. Kort daarna vloog hij naar Japan en begon zijn carrière als professioneel MMA vechter. Tot op de dag van vandaag heeft Valentijn 92 partijen gevochten. Van Engeland tot aan Japan en van Rusland tot Amerika, Valentijn kent de wereld van MMA op zijn duim. Met grote namen als Chris Dolman, Dennis Raven in de Sambo/Grappling wereld en Peter Hoopman, Lucien Carbin en Cor Hemmer in Kickboxing, heeft Valentijn enorme kennis vergaard.

Lestijden: maandag en woensdagen van 20:00 – 21:30 uur

Vraag je GRATIS intake aan!