Onze Trainers

Arjan Zuidijk

Mijn naam is Arjan Zuidijk , ik ben 35 jaar oud en woon in Numansdorp

 Al heel vroeg begon mij liefde voor vechtsport. Mijn oudste broer zat toen der tijd op taekwondo en inspireerde mij door de vele mooie trappen. Altijd waren wij aan het vechten , stoeien en oefeningen aan het doen.

Dit zorgde ervoor dat ik op dertien jarige leeftijd zelf de full kontact vechtsport ging doen . En ik begon kyokushin karate te beoefenen. Al heel snel begon ik met wedstrijden en dit ging mij goed af. Na een aantal jaren begon ik met trainen bij sportschool kamakura. Hier heb ik van Gerard Gordeau veruit het meeste geleerd wat betreft vechtsport. Kamakura was een sportschool waar het complete vechtsport pakket aanwezig was . Hier werd les gegeven in Kyokushin Karate, Kickboksen , boksen maar ook jiu jitsu.  Maar ook tijdens deze jaren heb ik bij vele andere sportscholen kickboksen  getraind. 

In 2008 vocht ik de Open Europese  kampioenschappen kyokushin karate van de IBK , ik behaalde hier een derde plek. In 2010 nam ik drie maanden onbetaald verlof om drie maanden uchi deshi te gaan in sportschool Kamakura , vast beraden om de eerste plek te behalen. Helaas werd ik hier in de eerste ronde knock out getrapt en brak ik mijn kaak. Dit alles dreef mij zo driftig en zorgde ervoor dat ik in 2011 eerste plek behaalde op de Open Europese kampioenschappen kyokushin karate van de IBK.

Vandaag de dag  train ik nog steeds en leer ik nog steeds ongelooflijk veel wat betreft vechtsport. Enkele jaren geleden kwam ik Emiel Berghout tegen van Kickboxing Oud Beijerland en vroeg mij met mijn ervaring lessen te willen geven. Ik doe dat met veel overtuiging en plezier, en ik hoop dat mijn gezondheid het toelaat de rest van m’n leven dit nog te mogen doen,

Osu,

Arjan Zuidijk

arjan

Vraag je GRATIS intake aan!