Groepslessen

Neem deel aan onze uitdagende groepslessen!

Naast Personal Training en Kickboxing bieden wij ook diverse uitdagende groepslessen aan. We lichten ze graag toe en dagen je uit om deze zelf te komen ervaren.

Kick 2 Shine

Zak training 2.0

Kick 2 Shine is een uitdagende zak training waarbij letterlijk alle technieken van het kickboksen voorbij zullen komen. Naast deze technieken doen we in dit uur veel oefeningen voor het gehele lichaam. Denk hierbij aan push-up’s, squats en buikspier oefeningen.

De Kick 2 Shine groepstraining is te volgen op de volgende dagen:
Dinsdag: 19.00 tot 20.00
Donderdag:19.00 tot 20.00
Zaterdag: 10.00 tot 11.00

Kickboxing
acquabox

Aqua Bag Training

Ga helemaal los op onze aqua bags!

Tijdens de groepsles Aqua Bag Training leer je een groot arsenaal aan bokstechnieken door middel van het slaan op een bal gevuld met 90 liter water. Dit resulteert in een realistische benadering van de impact van een stoot wanneer je deze geeft. Ook tijdens deze les heeft veel leuke oefeningen tussendoor waarbij je het het lichaam gebruikt.

De Aqua Bag groepstraining is te volgen op de volgende dagen:
Maandag: 19.00 tot 20.00
Woensdag:19.00 tot 20.00

Marines Style Circuit

Ga jij verder waar andere stoppen?

Het motto van de mariniers: doorgaan waar andere stoppen!
Met dit in het achterhoofd hebben wij de zeer uitdagende groepstraining Marine Style Circuit bedacht waarbij je uitgedaagd wordt om door te gaan waar andere stoppen. Zeer leuke en intensieve training waarbij je het hele lichaam gebruikt. Hartslag zal tijdens deze les hoog zitten.

De Marines Style Circuit groepstraining is te volgen op de volgende dagen:
Maandag: 18.00 tot 19.00

ptstudio

Vraag je GRATIS intake aan!