Onze Trainers

Sven de Waard

Als 17-jarige jongen begon ik bij het oudste krijgsmachtdeel van Nederland: de Koninklijke Marine. Na 10 jaar bij de onderzeedienst vol geheime operaties, uitputtende oefeningen, medailles en onvergetelijke ervaringen was het tijd voor iets anders. Tijdens mijn diensttijd ontwikkelde ik een passie voor fitness, je moet tenslotte zowel mentaal als fysiek sterk zijn. Ik besloot van mijn favoriete sport mijn werk te maken. Daarnaast studeer ik nog sportpsychologie, sportmarketing en bedrijfsbeheer daarnaast ben ik werkzaam als personal trainer bij Sport2Shine waar ik van Emiel Berghout nog steeds iedere dag iets nieuws leer op het gebied van sport en voeding. Ook loop ik onder begeleiding van mijn coach Sten Mets en bereid ik me voor op een Classic bodybuilding wedstrijd tijdens de Juliette bergmann Cup wat tevens ontzettend leerzaam is om veel te weten te komen over het lichaam, voeding en poseren.

svendewaard

Vraag je GRATIS intake aan!