Sun 2 Shine

Dé zonnestudio in Oud-Beijerland

Een heerlijke omgeving om even tot rust te komen. Bij ons  kun je zeven dagen terecht voor een heerlijke kleurtje. Daarnaast staan wij ook klaar om naast het zonadvies het juiste advies te geven omtrent onze cosmetica. 
Wij werken hierbij met het merk Devoted en hebben voor alle huidtypes een mooi en geschikt product.

Verder staat hygiëne bij ons hoog in het vaandel. Alle banken worden grondig gedesinfecteerd zodat u altijd onder een schone zonnebank kunt zonnen.

Ergoline zonnebanken

Verantwoord zonnen in luxe

Ergoline is ‘s werelds populairste merk op het gebied van zonneapparatuur. Al meer dan 30 jaar staat het merk met het magenta-logo voor de nieuwste technologieën, intuïtieve bediening en optimale kwaliteit.
Luxe op het hoogste niveau, dat is waarom je bij Sun 2 Shine 7 dagen per week terecht kunt om te komen zonnen onder één van onze Ergoline zonnebanken.

Wij beschikken over de volgende Ergoline zonnebanken:
– 600 
– 800
– 880
– 3 x een 1100
– 1400

Afspraak maken om te komen zonnen? Maak je afspraak gemakkelijk door te bellen naar 0648483345

Sun2Shine

NIEUW bij Sun 2 Shine!

Prestige Lightvision

Prestige Lightvision staat voor een intensief bruiningsresultaat met huidverzorgend Beauty Light Complete. Meer dan 200 Beauty Light LED’s verzorgen de huid en verbeteren de bruiningsresulaten door de verhoogde zuurstofproductie. De Prestige Lightvision nodigt u uit voor een zonervaring op het hoogste niveau.

Afhankelijk van de studiofilosofie zijn er twee verschillende gezichtsbruinertechnologieën beschikbaar: Ultra Performance Plus voor een intensieve directe bruining of Smart Light Performance (SLP) met extra Beauty Lights voor een bijzonder langdurige, natuurlijke bruining. Personal Sunstyle biedt individueel zonnen met 1 druk op de knop. Uiteraard wordt de Prestige Lightvision standaard geleverd met alle comfortfuncties. Pure luxe!

Devoted Creations

Tanning Skincare

Devoted Creations, één van de meest toonaangevende merken op gebied van zonnebankcrème. De producten kenmerken zich door het gebruik van Aloë vera, welke hydraterend en herstellend werkt. Daarmee is Aloë vera extra verzorgend voor de huid. Daarnaast bevatten de producten van Devoted Creations hoogwaardige bruiningsversnellers, bronzers en huidverbeterende ingrediënten. De producten van Devoted Creations worden jaarlijks kritisch bekeken. Zo wordt de kwaliteit gewaarborgd en ben jij ervan verzekerd dat jouw huid optimaal verzorgd wordt.

Online jouw favoriete Tanning Skincare bestellen?

Gemakkelijk en snel via de webshop van Sun 2 Shine

Vraag je GRATIS intake aan!